ІнцидентиКам'янець-Подільський

Травмпункт та приймальне відділення переїхали

Травмпункт та приймальне відділення змінили адресуЗадля зручності жителів Кам’янця-Подільського, травмпункт міської лікарні перенесли до травматологічного відділення, оскільки раніше він розташовувався в іншому приміщенні й це викликало чимало незручностей.

До оновленого відділення, як зазначають у прес-службі міської ради, сьогодні завітали міський голова Михайло Сімашкевич та народний депутат Володимир Мельниченко.

Вони оглянули приміщення та нещодавно придбаний сучасний рентген-апарат, який дає можливість вивести результати дослідження он-лайн на екран, має функцію збільшити зображення в разі потреби і найголовніше – не потребує використання звичної для цієї процедури плівки та дає мінімум випромінювання, що вкрай важливо для здоров’я пацієнта, який звертається.

Після спілкування з медичним персоналом, мер та народний депутат завітали до приймального відділення, яке тепер розташовується в приміщенні, де і реанімаційне. Тут значно кращі умови, ніж в будівлі, де приймальне розташовувалось до цього та потребувало змін.

Новини по темі

Back to top button