Кам'янець-Подільський

25-ий BookForum. Постскриптум

25-ий BookForum. Львів.  Зліва направо: Аня Яблучна, Олена Рижко, Віоліна СитнікНещодавно ми уже розповідали про відвідини кам’янчанами ювілейного книжкового форуму в Львові. Але наразі є ще що додати.

З гарними новинами до Кам’янця-Подільського повернулось і творче об’єднання «PHOENIX». Як повідомили його засновники, наразі тривають перемовини із письменницею, редакторкою книжкової серії «Теплі історії» Славою Світовою про проведення в нашому місті практикуму із написання кишенькових історій.

Із презентацією збірки «В.О.П.» (війною організовані поезії) планує завітати у місто над Смотричем і Артур Закордонець – письменник, дипломант «Коронації слова».

Також феніксівці зазначили, що на 25-му BookForum презентація нового роману Макса Кідрука «Де Немає Бога» наробила чимало галасу. Тож зустріч із письменником, яка відбудеться сьогодні, 5 жовтня, в Галереї мистецтв о 19:00, обіцяє бути неймовірно цікавезною.

Окрім того, стало відомо, що збірка оповідань «Перше побачення», до якої увійшла історія «Чурчхела» кам’янчанки Віоліни Ситнік, очолила п’ятірку топ-продажів видавничого центру «Академії».

Загалом творчому об’єднанню «PHOENIX» ювілейне свято книги презентувало чимало ідей, проектів та пропозицій. Чим новеньким вони порадують кам’янчан, дізнаємось уже зовсім скоро.

Новини по темі

Back to top button