Економіка

Очікуйте SMS: популярний державний банк України повідомив важливу новину

Днями в пресслужбі одного з найпопулярніших банків України — Ощадбанку повідомили важливу новину. Там розповіли про новий функціонал, який вже зараз доступний мільйонам українців. 

Відтепер стати клієнтом Ощадбанку можна не виходячи з дому. З 4 червня стати клієнтом цього банку можна онлайн, не відвідуючи відділення. 

Завдяки новому функціоналу, майбутні клієнти можуть відкривати банківський рахунок онлайн та отримати цифрову картку. І все це без обов’язкового візиту у відділення. Оформити картку можна прямо в мобільному застосунку “Мобільний Ощад”. Його можна завантажити за лічені хвилини в додатку App Store або в Google Play. 

Як відкрити рахунок в Ощадбанку онлайн

Для відкриття рахунку достатньо виконати кілька простих дій:

  • увійти в застосунок, обрати “Мою картку”, ознайомитися з умовами користування та натиснути “замовити”;
  • вказати номер телефону, дочекатися дзвінка від банку, прослухати чотиризначний код та ввести його у відповідне поле;
  • надати документи із застосунку Дія для ідентифікації (обов’язкова умова наявність внутрішнього паспорта (ID-картка) або закордонного паспорта в цьому застосунку);
  • зробити фото та вказати дані про себе, які запитує банк;
  • обрати регіон та головне відділення обслуговування на карті. 

Після цієї процедури буде створено заявку. Далі на вказаний номер надішлють смс-повідомлення.. Там буде вказано, що заявку на відкриття картки схвалили, тож потрібно буде перейти в додаток для підписання договору. Далі варто ознайомитися з документом та підписати його. Посилання на договір буде вказано в повідомленні.

Коли договір підписано, клієнт має завершити реєстрацію. Надалі в застосунку він зможе переглядати всю необхідну інформацію про картку та зможе користуватися всім функціоналом Мобільного Ощаду. 

В банку запевнили, що цифрова картка буде доступна в застосунку одразу після реєстрації. Вона матиме той самий функціонал, що і пластикова картка від Ощаду. 

Новини по темі:

Back to top button