Кам'янець-Подільський

Форум «Ініціатива’19»

Форум «Ініціатива’19»28 січня о 10:00 в сесійній залі Кам’янець-Подільської міської ради відбудеться VI щорічний форум «Ініціатива’19», на який завітають міністр молоді і спорту України Ігор Жданов, заступник міністра молоді і спорту Олександр Ярема, голова правління українського інституту міжнародної політики Ростислав Томенчук, голова національної молодіжної ради України Андрій Колобов, міський голова Львова Андрій Садовий, міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич та інші.

«Ініціатива’19» – це Кам’янець-Подільський форум, де зустрічаються представники активних громадських об’єднань, громадські активісти та творча молодь. Під час форуму відбуваються різноманітні презентації проектів, виступи запрошених спікерів, воркшопи та панельні дискусії на актуальні теми.

Програма форуму «Ініціатива’19»

09:00 – Реєстрація учасників
10:00 – Офіційне відкриття форуму.
10:10 – Вітальне слово Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова.
10:20 – Урочиста передача статусу «Молодіжна Столиця 2019» від міста Львова місту Кам’янцю-Подільському за участю мерів Андрія Садового та Михайла Сімашкевича відповідно.
10:40 – Вітальне слово від організаторів конкурсу «Молодіжна столиця України»: голова правління Українського інституту міжнародної політики Ростислав Томенчук та голова Національної Молодіжної ради України Андрій Колобов.
11:00 – Спілкування міністра та міського голови з молоддю міста. Тема: «Становище молоді в Україні та в місті».
11:30 – Кава-брейк (Прес-центр).
12:15 – Звіт діяльності та презентація проектів на 2019 рік молодіжних активістів та Кам’янець-Подільських громадських об’єднань.
13:00 – Панельна дискусія за участю молоді та запрошених експертів на тему фандрайзингу проектів.

Воркшопи по роботі над проектами, залученню фінансування з міського та державного бюджету, реєстрації та роботі громадських організацій

13:45 – Проектний менеджер КУ «Інститут міста», м. Львів. Тема: «Проектна діяльність Інституту міста».
14:25 – Перерва.
14.30 – Радник міського голови, власник «Sweet hub» Володимир Хмелюк. Тема: «Є ідея – є грант!».
15.15 – Голова ГО «Творче об’єднання письменників та художників міста «Кам’яний острів»» Тетяна Сметанюк. Тема: “Історія успішних міських проектів.
15.55 – Спільне фото. Закриття форуму.

Локація: Сесійна зала.

Вхід вільний.

Сторінка заходу в Facebook: facebook.com/events/1191214771032991.

За додатковою інформацією можна звертатись на [email protected]. Є пропозиції? Також звертатйтесь на [email protected].

Фото iab.com.

Новини по темі

Back to top button