ІнцидентиКам'янець-ПодільськийПолітика

Кам’янеччина: вибори – на старт!

Вибори

20 червня на офіційному сайті Центр­виборчкому було зареєстровано четверо кандидатів по 193-му одномандатному виборчому округу. Це – чинний народний депутат України Володимир Мельниченко (самовисування), член політичної партії «Правий сектор» Олександр Попов, кандидатуру якого висунула партія, та ще два кандидати-самовисуванці – Станіслав Сморжевський, директор ТОВ «Матадор», відомий як один із співвласників сонячних електростанцій, що одними з перших з’явилися в нашому районі. А також Віктор Худняк, нині начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, який, до слова, на минулих позачергових виборах до парламенту у перегонах посів друге місце, поступившись нардепу Володимиру Мельниченку. Варто зауважити, що Володимир Володимиривич вже втретє буде підкорювати парламентську вершину.

Ще до початку старту виборчої кампанії в місті та районі з’явилися листівки про намір балотуватися до позачергових парламентських виборів по нашому округу в Дмитра Івахнюка, колишнього вихованця Орининської школи-інтернат, а нині члена Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України.

Від партії «Громадянська позиція» у 193-му виборчому округу зареєстрований Василь Гаврилюк, нині депутат міської ради й очільник вищезгаданої міської організації партії.

На цьому список претендентів на депутатське крісло не завершується. За нього планують позмагатися 21 липня Ігор Гай, який йде по партійним спискам Аграрної партії; Микола Жоган, який на округу представлятиме партію «Батьківщина», свободівець Михайло Посітко та свободівець Володимир Постовий (по списку). Від партії «Сила і честь» Ігоря Смешка планує балотуватися Руслан Дудзяк, почесний член Асоціації ветеранів спецпідрозділів «К» Служби безпеки України.

199 кандидатів по мажоритарці планує виставити і партія «Слуга народу». Інтригу про те, хто представлятиме Кам’янеччину від партії-лідера парламентських перегонів, поки що тримають.

Нагадаємо, у 193-му виборчому окрузі нараховується 216 виборчих дільниць з орієнтовною кількістю виборців 147559 осіб. Уже маємо сформовану окружну виборчу комісію, яку очолює представник радикалів Ігор Антонюк. 26 червня матимемо остаточний перелік кандидатів, які змагатимуться, аби потрапити під купол Верховної Ради України.

Фото vybory.pravda.com.ua.

Новини по темі

Back to top button