Інциденти

У Хмельницькому відбулась творча зустріч із Катериною Бабкіною

Катерина Бабкіна

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася творча зустріч із сучасною українською письменницею Катериною Бабкіною.

Як повідомляють у Обласному управлінні культури, національностей, релігій та туризму, під час літзустрічі присутні ознайомились із творчим шляхом письменниці, прослухали вірші у виконанні авторки, отримали відповіді на запитання, які стосувалися життєвих позицій та світогляду письменниці зокрема.

Як стало відомо, Катерина Бабкіна полюбляє мандрувати світом і любить життя. Вона сміливо і легко перетворює свої мрії на цілі. Вона – справжня, харизматична, сильна і вразлива водночас.

У заході взяли участь письменники Хмельницької обласної організації Національної спілки письменників України, Хмельницького обласного осередку Всеукраїнська творча спілка «Конгрес літераторів України» та студентська молодь міста.

Після завершення заходу всі охочі мали змогу зробити селфі із Катериною Бабкіною, а бібліотека отримала у подарунок нову книгу письменниці «Мій дід танцював краще за всіх».

Фото yakaboo.ua.

Новини по темі

Back to top button