ІнцидентиКам'янець-Подільський

Сьогодні подорожчав проїзд у маршрутках

Проїзд 6 грн

З 1 грудня за проїзд в маршрутках Кам’янця-Подільского пасажири вже платять на гривню більше. Сьогодні ця сума сягла 6 гривень. Таке рішення 28 листопада прийняли одноголосно десять членів виконавчого комітету під час розгляду питання про встановлення регульованого тарифу на послуги автомобільного транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування у Кам’янці-Подільському, які здійснюються у звичайному режимі руху.

Як повідомляє «КлюЧ», цьому рішенню передувало звернення перевізників міста та було проведено громадські слухання, а також перевізники зуміли обґрунтувати складову тарифу. А це за останні роки зростання мінімальної зарплати, підвищення ціни на запчастини, технічне обслуговування автомобілів тощо.

Департамент економіки та розвитку інфраструктури промоніторив 23 міста і встановив, що аналогічний тариф і навіть вищий діє, наприклад, у Тернополі, Чорткові, Львові, Житомирі, Чернігові, Івано-Франківську, Хмельницькому, Луцьку. Проте вартість проїзду комунальними автобусами й надалі не зміниться та становитиме 2,50 грн.

Фото volyn.ua

Новини по темі

Back to top button