Інциденти

«Подільські вісті» відсвяткували ювілей

Міський голова Хмельницького Сергій Мельник взяв участь в урочистостях з нагоди 95-річчя від дня виходу у світ першого номера газети Хмельницької обласної ради та обласної державної адміністрації «Подільські вісті», які сьогодні відбулися в концертний залі обласної телерадіокомпанії «Поділля-центр». Сергій Іванович щиро привітав винуватців події зі славним ювілеєм.

«Упродовж всієї своєї історії газета «Подільські вісті» посідала чільне місць серед видань Хмельниччини, мала і має неабияку популярність у читачів. Попри економічні аспекти, ваша газета розвивається, збільшує свої тиражі і, що найголовніше, має свого споживача», – наголосив міський голова. І додав: «Люди передплачують газету, читають і вам довіряють».

Як інформує Хмельницька міська рада, відзначивши, що «Подільські вісті» – одна з найтиражніших газет України (утримує друге місце серед обласних часописів держави), міський голова подякував виконувачу обов’язків редактора Йосипу Івановичу Ядусі, журналістам редакції за плідну співпрацю, професійну майстерність, фахове та об’єктивне висвітлення процесів, що відбуваються у місті, принципову і вимогливу оцінку діяльності міської влади, конструктивну критику. Побажав міцного здоров’я, добра, нових творчих задумів і звершень, поваги від читачів.

Виконуючи почесну місію, міський голова нагородив Почесними грамотами та вручив цінні подарунки журналістам видання: завідувачці відділу економіки Ганні Гороховській, політичному оглядачу Володимиру Золотарьову, кореспондентам Оксані Собко і Наталії Совві.

Відзнак міського голови вони удостоєні за вагомий особистий внесок у висвітлення життя територіальної громади міста Хмельницького, високу професійну майстерність та з нагоди 95-річчя газети. У подарунок від міської влади колектив редакції з нагоди ювілею отримав багатофункціональний пристрій, який складається з принтера, сканера та ксерокса.

Цього дня з визначним ювілеєм представників «четвертої влади» вітали також перші особи області, численні друзі та шанувальники журналістського таланту.

Новини по темі

Back to top button