Інциденти

Бус з Чернівців не розминувся з фурою: є загиблі

Вранці в середу, 29 травня, у Золочівському районі мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся з вантажівкою MAN, внаслідок чого двоє людей загинули, а водій і пасажир мікроавтобуса отримали травми. Рятувальникам довелося витягувати їх з понівеченого транспортного засобу, повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Водія мікроавтобуса затримали. За інформацією рятувальників, аварія сталася близько 06:58 у селі Новосілки Золочівського району. 51-річний житель Чернівців, керуючи мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажівкою MAN під керуванням 43-річного жителя Львівської області.

Після зіткнення мікроавтобус з’їхав з дороги і врізався в дерево. Двоє пасажирів мікроавтобуса, чоловік і жінка, отримали важкі травми, від яких померли на місці події.

Водій і ще один пасажир Mercedes-Benz Sprinter отримали тілесні ушкодження. Через сильну деформацію транспортного засобу постраждалі не могли самостійно вибратися з нього. На місце події прибули рятувальники, які деблокували водія та пасажира з понівеченого мікроавтобуса, після чого їх було госпіталізовано. Правоохоронці затримали водія мікроавтобуса і з’ясовують причини та обставини аварії.

Новини по темі:

Back to top button