Інциденти

Хмельницьке СБУ заправляє WOG

Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області провело відкриті торги на закупівлю бензину і дизельного палива.

 Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель» № 34 (777) від 29 квітня 2013 року. Згідно з повідомленням переможцем у торгах було визнано луцьку компанію ТОВ «Золотий екватор».
Як повідомляє Ye.ua, компанія зобов’язалася поставити для управління Служби безпеки України у Хмельницькій області бензину А-95 – 24 000 літрів, А-80 – 4 000 літрів; дизельного палива – 4 000 літрів, на загальну суму 380 400 гривень (з ПДВ). Джерело фінансування – державний бюджет України.

Договір був підписаний 23 квітня цього року. Термін поставки – квітень-грудень 2013 року. Місце поставки – Хмельницький.

ДОВІДКА. OOO «Золотий екватор» (ТМ WOG) – одна з найбільших мереж АЗК на вітчизняному ринку. У даний час мережа нараховує більше 450 автозаправних станцій у всіх областях України. OOO «Золотий екватор» входить до групи «Континіум», яка належить Ігорю Єремєєву, Степану Івахіву, Сергію Лагурі і Петру Димінському.

Новини по темі

Back to top button