Кам'янець-Подільський

Кам’янецьких освітян із професійним святом привітав Іван Ганзера

4 жовтня у МБК відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти.

Як інформує прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради, на свято завітали освітяни зі шкіл та садочків, міський голова Михайло Сімашкевич, його заступник Василь Сукач, начальник управління освіти і науки Світлана Старченко, керівники департаментів, відділів та управлінь, депутати міської ради, помічник народного депутат України Володимира Мельниченка Сергій Тимчук.

«Кам’янець-Подільський  пишається своїми вчителями! У нашому місті є багато талановитих педагогів, людей,  безмежно відданих своїй справі. Ви даєте кам’янецьким школярам глибокі та  конкурентоспроможні знання. Про це свідчать їх успіхи  на престижних обласних та  всеукраїнських олімпіадах, конкурсах. За цими досягненнями  стоять самовіддана праця вчителя  і величезне терпіння. Ви навчаєте  дітей доброті та справедливості, любові до рідної землі, віри у власні сили. У ваших руках – майбутнє!» – наголосив у своєму вітальному слові Михайло Сімашкевич.

Найприємнішою частиною урочистостей, звичайно, стала церемонія нагородження. Найкращих освітян міста нагороджено грамотами, відзнаками, грошовими преміями від міського голови та депутата Верховної ради України.

Хвилюючим моментом було вручення посмертно, відзнаки «Честь і шана» дружині загиблого освітянина, Андрія Купчака, який ціною власного життя врятував своїх вихованців.

Завершились урочистості сюрпризом від депутата Верховної ради України Володимира Мельниченка та міського голови – концертною програмою за участі Миколи Янченка, Тетяни Денисюк, Михайла Моди та Івана Ганзери, переможця телепроекту «Голос країни».

Фото informweek.com.

Новини по темі

Back to top button