Кам'янець-Подільський

Мисливці повернулися з трофеями

Напередодні Нового року сайт активного дозвілля «Вічний Кам’янець» подарував кам’янчанам чергову гру. Так, з 18 по 31 грудня усі бажаючі відчули себе справжніми мисливцями, а частина міста перетворилась на густий ліс зі звіриною, яку учасникам гри потрібно було вполювати.

Проте не все так небезпечно, як здається. І жодних порушень законів. Насправді ж мисливці були не мисливцями, зброя – не зброєю, а звірі – зовсім не звірі.

Мисливцем міг стати будь-хто із кам’янчан. Йому лише слід добре знати своє місто, мати власну фотокамеру та вміти полювати на звірину – різні об’єкти Кам’янця-Подільського.

Озброївшись фотоапаратами, мисливці отримали від організаторів 7 завдань. Для їх вирішення потрібно було відшукати об’єкт у місті та, зробивши на його фоні фотокадр, відіслати єгерю. За вірно виконані завдання учасники здобували тугрики та отримували трофеї, кожен з яких приносив фотомисливцю певну кількість балів. Так, наприклад, качка – 30 балів, кінь – 100.

Найспритнішим снайпером став Олексій Янчук, який вполював 6 трофеїв (210 тугриків). Другу сходинку посів досвідчений мисливець Сергій Єрмаков, вполювавши 4 трофеї (165 тугриків). Третя ж сходинка дісталась дебютанту передноворічних полювань Галині Комарніцькій, яка була найактивнішою та зробила найбільше пострілів. Результат бронзової призерки – 2 трофеї та 15 пострілів!

Тепер учасникам залишається відшукати свої нагороди, де у лісі їх заховав єгер, а підказки для них будуть у вигляді особистого квесту!!!

Дмитро БОЙКО, спеціально для «7 днів».

Новини по темі

Back to top button