Інциденти

Обговорили проблеми ринку

24 липня міський голова Михайло Сімашкевич зустрівся з підприємцями ринку для обговорення питань, які їх наразі цікавлять.

На початку зустрічі представники ринку повідомили про те, що вони створили власну громадську організацію, яка нараховує близько 1500 осіб, і в подальшому вони вивчатимуть всі питання, які стосуватимуться роботи їхнього підприємства.

Як повідомляють у Кам’янець-Подільській міській раді, також підприємці подякували міській владі за те, що допомогла їм вирішити проблему з реконструкцією ринку, відзначивши при цьому позитивні результати співпраці.

Окрім того, учасники зустрічі поцікавилися яким бачить подальший розвиток КВЗП «Кам’янець-Подільський» міський голова.

– Я вже говорив про те, що питання реконструкції ринку не на часі і найближчі декілька років все залишатиметься так як є. Сьогодні, враховуючи надзвичайно складну ситуацію в країні, коли немає можливості створити нові робочі місця, я розумію, що робота, яка у вас є – єдина можливість забезпечити сім’ю. Попри те, що були домовленості з інвесторами про відкриття сміттєпереробного, насіннєвого, запуску «Приладобудівного» заводів та «Електрону», через події в країні, ніхто не ризикує вкладати кошти в розвиток промисловості. Тому ті, хто працює на КВЗП, будуть там працювати. – зазначив Михайло Сімашкевич.

Висловили учасники зустрічі і незадоволення тим, що кошти, які отримує їхнє підприємство ідуть на баланс Кам’янець-Подільського районного споживчого товариства. Міський голова нагадав, що майже одразу після того як став мером міста, він порушував питання про те, щоб повернути ринок в комунальну власність міста, але самі ж підприємці відмовилися.

Завершилася зустріч обговоренням проблемних питань міста та ринку зокрема. Так підприємці порушили питання стихійної торгівлі перед центральним ринком та по вул. Князів Коріатовичів , адже особи, які там реалізують свою продукцію не сплачують ніяких коштів. Михайло Сімашкевич дав одразу ж доручення створити робочу групу з представників податкової інспекції, правоохоронних органів та працівників ринку для того, щоб спільно постійно контролювати нелегальних продавців.

Новини по темі

Back to top button