Інциденти

Діти переселенців та учасників АТО харчуватимуться безкоштовно

Діти переселенців та учасників АТО харчуватимуться безкоштовно

Тридцятого жовтня на черговому засіданні виконавчого комітету погоджено проект рішення сесії міськради про затвердження міської Програми «Безкоштовне харчування дітей тимчасово переселених із зони АТО (Донецька та Луганська області) та тимчасово окупованої території (АР Крим) Автономної Республіки Крим, дітей чиї батьки беруть участь в АТО» на 2014 рік.

Як стерджують у Кам’янець-Подільській міській раді, діти вищезазначених категорій потребують особливого захисту та допомоги, тому керуючись законодавчими актами міська рада вирішила допомогти їм в організації безкоштовного харчування.

Введення в дію даної Програми забезпечить повноцінне, раціональне, гаряче харчування у загальноосвітніх та дошкільних закладах. До того ж, такий крок зменшить фінансове навантаження на сімейний бюджет, адже родинам, чоловіки, чи батьки яких знаходяться впродовж декількох місяців на Сході, досить важливою є підтримка матеріального характеру.

Наразі в Кам’янці-Подільському 239 дітей, батьки яких беруть участь в антитерористичній операції, а 96 – тимчасово переселені із зони АТО (Донецька та Луганська області) та тимчасово окупованої території (АР Крим) Автономної Республіки Крим.

Новини по темі

Back to top button