Кам'янець-Подільський

Дві Марії – дві перемоги!

Дві Марії – дві перемоги!

18 лютого в Хмельницькому на базі обласного методичного центру культури і мистецтв відбулось нагородження переможців ІІІ етапу обласного Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!».

Як інформують у Кам’янець-Подільській міській раді, цього року на розгляд журі було представлено 228 робіт учнів художніх шкіл, класів, відділів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Хмельницької області – 139 у номінації образотворче та 89 у номінації декоративно-прикладного мистецтво.

Наше місто, в черговий раз, було гідно представлено на конкурсі. Дипломом переможця та цінним подарунком відзначена вихованка художнього відділу міської дитячої школи мистецтв Марія Гира (викладач Тетяна Білоус). Нагороду вручив директор Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтв Анатолій Бєлєванцев.

Марія представила на конкурс роботу «Мелодія кріпацької душі» до повісті «Музикант», виконану в техніці текстильного колажу. У числі десяти найкращих конкурсних робіт ця декоративна композиція направлена для участі в ІV етапі Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!», що проходитиме в м. Києві.

Інша учениця викладача Тетяни Білоус – Марія Антименюк, яка виконала конкурсну роботу «За гори сонечко сідає…» у техніці нетканого гобелену, нагороджена грамотою за високу художньо-виконавську майстерність.

Бажаємо учням-переможцям та їхньому педагогу здоров’я, наснаги та подальших творчих звершень!

Новини по темі

Back to top button