Кам'янець-Подільський

«Я можу врятувати життя»: фінал

Я можу врятувати життя

Учора в НВК №14 пройшли фінальні змагання серед загальноосвітніх навчальних закладів міста в рамках проекту «Я можу врятувати життя» від Всеукраїнської громадської організації «Український фонд здоров’я».

Як повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради, даний проект стартував ще 2011 року. Нині його підтримує Всеукраїнська спілка парамедиків разом з Українським фондом здоров’я під патронатом дружини Президента Марини Порошенко.

За цей час понад 25 тисяч старшокласників по всій країні отримали знання з надання першої домедичної допомоги, що, власне, і є метою соціального проекту «Я можу врятувати життя».

Упродовж цього тижня київські медики працювали з учнями НВК №№3, 14, ЗОШ №№5, 7, 10, 12, 17 та ліцеїстами. 480 школярів взяли участь у проекті «Я можу врятувати життя». А 11 листопада в НВК №14 пройшли фінальні змагання, які визначили найкращу учнівську команду з отримання набутих навичок. Так, справжній «клас» у турнірі показав ліцей. Тож тепер його команда представлятиме місто на всеукраїнських змаганнях, які пройдуть в грудні в дитячому центрі «Артек». Однак насправді кожен із учасників є переможцем. Адже ті знання, які вони отримали, будуть корисними їм у майбутньому.

Привітати учасників змагань прийшли міський голова Михайло Сімашкевич та народний депутат Володимир Мельниченко. Вони подякували організаторам за приїзд й проведення таких необхідних занять у школах нашого міста.

Фотозвіт: перейти, щоб переглянути світлини.

Новини по темі

Back to top button