Інциденти

Вартість проїзду через Замковий міст залишиться незмінною

Сьогодні, 23 листопада, відбулися громадські слухання проекту регуляторного акту щодо встановлення плати за в’їзд транспортних засобів на територію частини Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника.

Як повідомили у прес-службі Кам’янець-Подільської міської ради, проект рішення виконавчого комітету має назву «Про встановлення плати за в’їзд транспортних засобів на територію частини Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника – комплексу Старого та Нового замків згідно історико-архітектурного опорного плану міста Кам’янця-Подільського та просторово-функціонального зонування музею». Розробником регуляторного акту є КП «Побуткомунсервіс».

На слуханнях були присутні міський голова Михайло Сімашкевич, розробники регуляторного акту, представники департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста і юридичного управління, перевізники, громадськість.

Питання зміни вартості абонентської плати за виготовлення проїзної картки з 10 грн на 25 грн стало сьогодні основним. Також було розглянуто вартість пільгового проїзду маршрутного таксі №1 і щоденного рейсу до села Зіньківці.

Крім того, проектом пропонується затвердження переліку спеціального транспорту зі службовими номерами міста та району й пільгових категорій населення, які мають право на безкоштовний проїзд і отримання пільгової проксіміті-картки. Також цим рішенням передбачено встановлення терміну дії цієї картки на один рік з подальшим продовженням.

Свої зауваження в частині пільгового проїзду маршруту №1 надав голова Спілки перевізників міста Микола Чайковський. Він звернувся до міського голови з пропозицією надати безкоштовний проїзд водіям згаданого маршруту через територію музею-заповідника. І додав, що відповідне звернення вони подадуть на розгляд виконавчого комітету. У свою чергу Михайло Євстафійович підтримав дану пропозицію.

І основне – вартість проїзду через Замковий міст не змінилася.

Новини по темі

Back to top button