Кам'янець-Подільський

Жила-була я, Слава Світова!

Жила-була я, Слава Світова!

Чарівна та надзвичайно талановита Слава Світова презентувала 5 листопада для усіх поціновувачів своєї творчості у Кам’янці-Подільському веселу та неймовірно життєствердну книжку «Жила-була я».

На запрошення Літературної зали та творчого об’єднання «PHOENIX», до Галереї мистецтв завітали кам’янчани, гості міста, представники ЗМІ та друзі Слави Світової, яких у Кам’янці у неї уже чимало, адже у місті над Смотричем письменниця не вперше. 24 березня 2014 року вона презентувала кам’янчанам свою дебютну книгу «Жменька слів для доброго настрою». Модерувала зустріч із Славою Світовою як уперше, так і цього разу, журналістка, письменниця та гарна подруга авторки «Жила-була я» Віоліна Ситнік.

У своєму новому виданні Слава Світова не зрадила традиціям, які започаткувала у першій книзі, і подарувала читачам чергову низку більше ніж просто історій, швидше яскраву палітру життя, що виграє різноманітними барвами.

Ну от, наприклад, щоб ви робили, коли раптом стає до оскомини тісно у топографічних межах вашого міста? А тут ще колега по роботі бере на кпини твою жагу до авантюр і радить присвятити молодість написанню наукових талмудів?

Про це якось запитала себе і Слава Світова та… взяла й безжально спалила усі мости. Зібрала докупи туфлі на високих підборах, стоси книг, великі мрії та сміливо вирушила вперед – на пошуки пригод і сюжетів для майбутньої книжки!

Далі «Жила-була я» розповідає про неймовірно позитивну та енергійну дівчину, яка марила пригодами та великим містом. Авторка так майстерно розказує нам про себе, що здається, ніби ти сидиш з нею на кухні та слухаєш розповідь «з перших вуст».

Ця книга входить до серії «Теплі історії», і недарма, адже вона дуже тепла і рідна. Зараз, коли надворі похмура осінь та прохолодні вечори нагадують про себе все частіше, «Жила-була я» стане справжньою мікстурою. Варто лише закутатись в плед, зручно вмоститись на ліжку/дивані/кріслі і, взявши із собою філіжанку чаю/кави з печивом/тортиком/тістечком, читати й читати книгу Слави Світової, щоб розвіяти тугу та налаштуватись на позитив!

У тому, що Слава Світова активна й енергійна оптимістка, у котрої, окрім диплома магістра іноземної філології та досвіду роботи у міжнародній компанії, є пара невидимих крил за плечима, кільканадцять мрій у серці й велике та непоборне бажання нести цьому світові позитив, міг переконатися кожен. А ще Слава скільки себе пам’ятає, постійно займалася творчими пошуками. Нині мешкає в Києві, експериментує з образами, грається зі словами, багато пише. Мріє стати великою письменницею. Обожнює запах книжок і каву з молоком. Любить життя. Вірить у те, що мрії обов’язково збуваються, а краса й позитив урятують світ.

Зустріч із письменницею пройшла у надзвичайно дружній, теплій та позитивній атмосфері. Щирі обійми з авторкою, фотографування на згадку та автограф-сесія, залишили тільки приємні миті про себе. Щоб не бути багатослівними, наведемо декілька відгуків про презентацію книги «Жила-була я», опублікованих у Facebook. Вони і повідають про усе.

Віктор Кернер, фронтмен, громадський діяч: «Справді, гарна презентація! Впевнений, не лише у мене залишилось чимало приємних та позитивних вражень від шаленої енергетики Слави Світової. Щиро дякую за запрошення!».

Лілія Троїцька, співробітник К-ПДІМЗ: «Під час зустрічі панувала атмосфера витонченого гумору, гри, веселих конкурсів. Дякуємо тобі, Славо! У наш час так потрібні поряд такі теплі люди, такі світлі книжки!».

Анжела Ковальська, вчитель історії: «Я захоплена зустріччю з особливою, надзвичайно позитивною Славою Світовою. Я в захваті від її сонячної енергетики та вдячна долі за цю щасливу мить спілкування. А суботній вечір продовжився за читанням книги…».

Теплі слова на адресу Слави Світової не залишились без відповіді. Повернувшись до Києва, письменниця так відгукнулась у Facebook про зустріч у Кам’янці-Подільському: «Дуже дякую усім-усім! За тепло, за усмішки, за аплодисменти, за обійми!!! Я люблю Кам’янець-Подільський, там живуть справді сонячні люди!!! Я щаслива! І неодмінно планую приїхати ще – навесні! Добра усім і світла!».

Новини по темі

Back to top button