Спорт

Волейболістки ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації змагались за чемпіонський титул

Чемпіонат міста з волейболу серед дівчат ВНЗ І-ІІ р. а.

15-17 листопада у Кам’янці-Подільському пройшов чемпіонат міста з волейболу серед дівчат ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. У змаганнях взяли участь команди із 7 навчальних закладів.

Жеребкування, проведене на старті змагань, об’єднало команди у дві підгрупи. У першій змагалися команди з харчового (минулорічний срібний призер), медичного коледжів, коледжу культури і мистецтв та коледжу ПДАТУ. У другій – команди з індустріального коледжу (минулорічний чемпіон), коледжу будівництва, архітектури та дизайну і податкового коледжу.

У своїй підгрупі «Індустрія» впевнено крокувала до фіналу. На своєму шляху вона переконливо перемагала своїх суперників (податковий коледж – з рахунком 2:0; коледж будівництва, архітектури та дизайну – з рахунком 2:0).

За третє місце у спортивній битві зустрілися команди податкового коледжу (тренер Володимир Сінкевич) і коледжу культури і мистецтв (тренер Іван Гнатюк). Бронзову перемогу святкували майбутні податківці.

У фіналі зійшлися команди з коледжу ПДАТУ (тренер Ігор Макєєв) та індустріального коледжу (тренер Сергій Балан). Переконливу перемогу здобула команда «Індустрія» (3:0) і тим самим підтвердила статус чемпіона міста з волейболу серед ВНЗ І-ІІ р. а.

Організатори змагань вдячні директору будівельного коледжу ПДАТУ Тарасові Муравкові за наданий спортзал для проведення змагань. Суддівська колегія та тренери визначили кращих гравців змагань, які були нагороджені грамотами та подарунками: Ольга Олійник з команди «Індустрія», Тетяна Маленюк  з коледжу ПДАТУ та Марія Гладченко з податкового коледжу.

Переможці та призери змагань, а також тренери команд нагороджені грамотами відділу молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради.

Новини по темі

Back to top button