Кам'янець-Подільський

У скільки мільйонів обійдеться безкоштовне харчування у 2017 році?

1 грудня члени виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради затвердили проект рішення сесії міськради «Про затвердження міської Програми «Харчування дітей» на 2017 рік.

Програма передбачає одноразове безкоштовне харчування 5 тисяч 54 дітей, які навчаються в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста.

Зокрема, як інформує інформаційна агенція Vdalo.info, право на безкоштовне харчування матимуть діти «чорнобильців», вимушені переселенці, діти учасників АТО, учні 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів, діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених сімей. На реалізацію програми необхідно 6 мільйонів 613 тис. грн., фінансування здійснюватиметься за рахунок коштів місцевого бюджету та з інших джерел, не заборонених законодавством.

Окрім того, на засіданні виконавчого комітету встановили вартість харчування в дошкільних навчальних закладах з 01 січня 2017 року. Так, з наступного року батьки дошкільнят сплачуватимуть 60% вартості харчування в день за дні відвідування їхньої малечі дитячого садка, а 40% фінансування бере на себе міська влада.

Новини по темі

Back to top button