ВійнаІнциденти

У Хмельницькому нагородили мати-героїню

У Хмельницькому нагородили мати-героїнюСьогодні, 22 червня, відповідно до Указу Президента України, міський голова Олександр Симчишин вручив почесну відзнаку «Мати-героїня» багатодітній хмельничанці Наталії Гаврилюк, яка є матір’ю п’ятьох дітей – трьох доньок і двох синів. Про це йдеться на сайті Хмельницької міської ради.

«Мені дуже приємно вручати подібні нагороди, – зізнається очільник Хмельницького. – Переконаний, що українців має бути багато. Сам показую такий приклад, бо у мене є троє синів. Маючи трьох дітей, розумію, що таке п’ятеро. Вважаю, що справді щаслива людина та, в якої багато дітей. Потім, дасть Бог, буде багато онуків. І коли за столом збирається велика родина, це дуже приємно».

Олександр Сергійович додав, що особливо приємно йому вітати ті родини, в яких діти досягають значних висот, добре навчаються й успішно реалізовують себе у житті, займають своє важливе місце у розбудові нашої держави.

Саме такою є родина Гаврилюків. Разом з Наталією Леонідівною до кабінету міського голови завітали її чоловік та четверо дітей. Наймолодшому сину 9 років, найстаршій дочці – 22. Вона уже закінчила навчання у Київському інституті музики імені Р. Глієра. А старший син – Львівський військовий ліцей.

Зазначимо, що наразі у Хмельницькому зареєстровано 128 багатодітних жінок, що удостоєні почесного звання України «Мати-героїня».

Новини по темі

Back to top button