Війна

На території ДП «Шепетівський лісгосп» пройшли тактико‑спеціальні навчання

На ДП «Шепетівський лісгосп» – умовна пожежа13 липня на лісопромисловому комплексі ДП «Шепетівський лісгосп» було проведено тактико‑спеціальні навчання з особовим складом  21 ДПРЧ та ДП «Шепетівський лісгосп». Тривали вони близько двох годин.

Темою навчань було гасіння умовної пожежі круглого лісу в штабелях. За планом, як повідомляють у Шепетівській міській раді, внаслідок порушення протипожежного режиму на території Нижнього складу виникла пожежа  круглого лісу в штабелях на площі 80 м2,  яка поширюється по обох фронтах. Також відпрацювали порятунок одного умовного постраждалого.

Метою заходу була перевірка оперативного реагування підрозділу 21 ДПРЧ ГУ ДСНСу Хмельницькій області, ДПД «Шепетівського лісгоспу» та оперативних служб Шепетівки в ході виникнення  та ліквідації надзвичайної ситуації.

В процесі було відпрацьовано дії особового складу оперативно-рятувального підрозділу 21 ДПРЧ при гасінні пожеж в штабелях.

Також пройшла перевірку взаємодія оперативних служб міста, ДПД «Шепетівського лісгоспу» і оперативно-рятувального підрозділу при ліквідації умовної пожежі та рівень підготовки начальницького складу оперативно-рятувального підрозділу 21 ДПРЧ ГУ ДСНС у Хмельницькій області по керівництву ліквідацією надзвичайної ситуації.

Під час підведення підсумків навчань було відмічено позитивні і негативні сторони в роботі особового складу та дані необхідні вказівки. Також розібрали дії командирів відділень,  та начальника караулу, проаналізовано правильність дій керівництва підприємства, формувань, які були  задіяні до проведення навчань,служб, які ліквідовували ймовірну надзвичайну ситуацію передбачену темою навчання.

Новини по темі

Back to top button