Кам'янець-Подільський

Підробка паспорта не допомогла

Підробка паспорта не допомогла18 серпня у Кам’янець-Подільське відділення Приватбанку №4, що по вул. 30 р. Перемоги, звернувся 33-річний чоловік, де під час проведення операції із кредитною карткою надав працівникам банку паспорт, який містив ознаки підроблення, а саме переклеювання фотографії.

У ході проведення досудового розслідування, як зазначає інспектор сектору моніторингу Кам’янець-Подільського міського ВП Руслана Марчук, встановлено, що чоловік в кінці липня місяця цього ж року знайшов паспорт громадянина України виданий на ім’я 22-річного жителя Кам’янець-Подільського районну, який вирішив підробити для подальшого оформлення кредитної картки та отримання грошових коштів.

Усвідомлюючи свої протиправні дії, підозрюваний у своїй квартирі відокремив фотокартку попереднього власника документа та приклеїв свою. Таким чином вніс зміни до офіційного документу що посвідчує особу, тобто вчинив злочин, передбачений ч.4 ст.358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Наразі матеріали кримінального провадження скеровано до суду.

Фото з мережі.

Новини по темі

Back to top button