ІнцидентиКам'янець-Подільський

Нехай пам’ять про Антона Малика живе вічно

Нехай пам’ять про Антона Малика живе вічноУчора минув рік, як пішов з життя громадський діяч, голова Кам’янець-Подільської районної організації ветеранів України, Почесний громадянин Кам’янець-Подільського району Антон Малик.

Тож 5 вересня в залі засідань районної ради відбулось вшанування пам’яті Антона Івановича – людини, яка все своє життя поклала на служіння громаді. Участь у пам’ятних заходах, як зазначають на сайті РДА, взяли голова районної державної адміністрації Василь Сукач, голова районної організації ветеранів України Едуард Кульчицький.

Багато теплих слів пролунало від колишніх колег. За час роботи на різних посадах він зарекомендував себе ініціативним, висококваліфікованим спеціалістом та керівником, грамотним і досвідченим організатором.

Також Антон Малик – керівник ініціативної групи по написанню книг «В.М. Смірнов – людина, лідер, творець», «Фараонов – гордість культури Кам’янеччини», «Твої герої, Кам’янеччино», «Жива пам’ять», автор книги «Моя доля». Ним було оголошено конкурс щодо написання гімну «Ветеранам Кам’янеччини», який виконується на урочистих заходах, що проводяться в районі.

Нагороджений орденом «Знак пошани» (1973р.), Почесною грамотою Міністерства соціальної політики України (2011р.), Почесною грамотою Організації ветеранів України (2011р.). Неодноразово – Почесними грамотами обласної та районної державних адміністрацій. Обирався депутатом районної ради. Рішенням сесії районної ради від 24.05.2012 року Антону Малику присвоєно звання «Почесний громадянин Кам’янець-Подільського району».

Життя триває. Проте, не потрібно забувати свого земляка Антона Малика, чий приклад любові до рідного краю ми повинні наслідувати. Нехай пам’ять про нього живе вічно.

Фото з офіційної сторінки голови К-П РДА Василя Сукача у Facebook.

Новини по темі

Back to top button