Інциденти

Славутcький МВК: «Держава підготувала черговий «сюрприз» під ялинку»

Славутcький МВК: «Держава підготувала черговий «сюрприз» під ялинку»З 1 січня 2018 року ціна за електроенергію зросте для підприємств, організацій, в тому числі державних та бюджетних установ більш, ніж на 8% (18 коп.) – з 2.44 грн. за кВт.год до 2.62 грн. за кВт.год.

Тепер, як інформує прес-служба Славутського МВК, для КП «Славутське ЖКО» доведеться сплачувати більше на 54 тис.грн/міс, для КП «Славутське УВКГ» – на 50 тис.грн/міс, та на стільки ж для бюджетних установ. У середньому за рік це майже 2 млн. грн. додаткових витрат для міста.

Така політика призводить до непередбачуваних збитків та автоматично тягне за собою підвищення тарифів на комунальні послуги. А для бюджетних установ – це додаткові кошти, які можна було б спрямувати на заходи з енергозбереження, модернізації та ін. Скільки підприємства та організації не працювали б над покращенням своєї діяльності, уряд просто не дає можливості їм розвиватися.

P.S. Ще одна «приємна новина» – наступний етап підвищення цін на електроенергію відбудеться з 1 квітня.

В прес-службі Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, повідомили, що в Україні в 2018 році планують підняти ціну на електрику практично на шістнадцять відсотків.

Новини по темі

Back to top button