ІнцидентиКам'янець-Подільський

На скільки Кам’янець-Подільський прозорий?

На скільки Кам'янець-Подільський прозорий?П’ятого лютого в сесійній залі міської ради відбулася презентація рейтингу прозорості Кам’янця-Подільського, що пройшла в рамках вивчення 100 найбільших міст України, яким займалися експерти представництва «Transparency International Ukraine».

Як повідомляють у міськраді, станом на червень 2017 року, коли було завершено дослідження, Кам’янець-Подільський посів у рейтингу прозорості 41 місце. Про те, що потрібно вдосконалити в роботі міської ради, власне й говорили представники проекту з учасниками зустрічі.

Серед основних показників, які бралися до уваги під час оцінювання були такі сфери як: доступ та участь, інформування про роботу органів місцевої влади, кадрові питання, професійна етика та конфлікт інтересів, землекористування та будівельна політика, комунальні підприємства, комунальне майно тощо.

Також експерти мали зустріч з міським головою Михайлом Сімашкевичем. Вони висловили сподівання на подальшу співпрацю та взаємну допомогу в покращенні прозорості міст.

Фото з офіційної сторінки Михайла Сімашкевича у Facebook.

Новини по темі

Back to top button