Кам'янець-Подільський

У Кам’янці-Подільському рятувальники ліквідували пожежу готелю «Україна»

У Кам’янці-Подільському рятувальники ліквідували пожежу готелю «Україна»Учора, 2 червня, близько 21:00 у соцмережі Facebook почались з’являтись світлини масштабної пожежі у Кам’янці-Подільському по вулиці Лесі Українки – горить екс-готель «Україна». Про інформує «7 днів».

Як повідомили сьогодні в ГУ ДСНС України в Хмельницькій області, 2 червня о 20:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу недіючої будівлі колишнього готелю Україна, що у м. Кам’янець-Подільський на вул. Л. Українки. Негайно за підвищеним номером виклику на місце події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янець-Подільського гарнізону.

По  прибуттю до місця виклику було встановлено, що горить покрівля будівлі готелю.

Рятувальники в складі ланок газодимозахисної служби боролися з вогнем з висувної автодрабини, колінчастого підйомнику та безпосередньо всередині будівлі.

Завдяки оперативним діям вогнеборців та своєчасному залученню сил і засобів, пожежу площею 300 кв. м. було локалізовано о 22:10 та ліквідовано о 22:30.

Усього до гасіння пожежі було залучено 10 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки та 25 рятувальників, в тому числі підрозділи місцевих пожежних команд та добровільних пожежних дружин гарнізону.

Нещасних випадків на пожежі не було.

Будівля на даний час не експлуатується та знаходиться на реконструкції з 2000 року, відтак на момент виникнення пожежі ані персоналу, ані гостей у будівлі не було.

Серед причин, що розглядаються в ході слідства, що проводять правоохоронні органи – підпал та необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

 

Новини по темі

Back to top button