Кам'янець-Подільський

Кам’янець-Подільський запрошує на кінофестиваль «БРУКІВКА»

Кінофестиваль «БРУКІВКА»  (2017)18-19 листопада у Кам’янці-Подільському відбудеться фестиваль «БРУКІВКА» — перший фестиваль молодіжного українського кіно, який створений для підтримки та розвитку молодих режисерів. Про це інформує «7 днів».

У програмі фестивалю, який пройде у готелі «7 днів», передбачено покази сучасного українського кіно, майстер-класи від відомих режисерів, акторів та всіх, хто працює в кіноіндустрії.

Кінофестиваль в Кам’янці-Подільськму відвідають:

▪ режисер першого українського великобюджетного фентезі «Сторожова Застава» Юрій Ковальов;

▪ актор та викладач акторського мистецтва Пало Лі, відомий за ролями в «Штольні», «Тіні незабутих предків» та «SELFIEPARTY»;

▪ режисер короткого метру Анна Корж (СУК «Сучасне українське кіно»), яка є куратором таких проектів, як «Відкрита Ніч», «DOCUDAYs» та конкурс фільмів на «ГОГОЛЬ fest»;

▪ майстер бойових мистецтв та постановник трюків для українських та закордонних стрічок Сергій Житніковський.

Звісно, подіями та майстрами у світі кіно, що зазначені вище, не обійдеться. Обіцяють і різноманіття жанрів. А кінофестиваль «БРУКІВКА» цікавить все: комедія, драма, жахи, мелодрама, бойовик, фантастика, фентезі, детектив, німе кіно та біографічні стрічки про відомих жителів Кам’янця-Подільського.

За окремою програмою приймаються документальні стрічки до 20 хвилин.

Кращі роботи будуть обрані 18 листопада професійним журі, до складу якого ввійдуть режисери та актори українського кіно.

Кращий ігровий чи анімаційний фільм отримає головний приз у розмірі 5000 гривень. Організатори обіцяють і багато інших сюрпризів.

Для майстрів пера є спеціальна номінація – конкурс на кращий сценарій до 25 сторінок, який буде екранізовано спільно з командою фестивалю «БРУКІВКА» у 2018 році.

Кінцевий термін подачі заявок: 10 листопада 2017 року. Вік учасників: від 13 до 30 років. Реєстрація роботи за посиланням: https://brukivkafest.com/festival.

Приймаються роботи зняті як на професійну техніку, так і на фотоапарат, екшн-камеру та стільниковий телефон.

Вимоги до відеофайлів:

▪ наповнення кадру – 4х3, 16х9, 2.35:1;
▪ розширення – 1920х1080;
▪ від 24 до 50 кадрів в секунду;
▪ бітрейт – від 5000 до 25000;
▪ максимальний розмір – до 10 Гб.

Як обіцяють організатори, програма заходів доповнюватиметься, тому слідкуйте за анонсами на офіційному сайті фестивалю «БРУКІВКА»: brukivkafest.com.

Новини по темі

Back to top button