Інциденти

«Укрпошта» проводить акцію для соціально незахищених категорій дітей

Акція «Відкрий дитині світ читання»ПАТ «Укрпошта» запрошує долучитися до акції з доброчинної передплати «Відкрий дитині світ читання», яка розпочалася 31 травня і триватиме до 31 грудня поточного року.

Такою акцією, як повідомили «7 днів» у ПАТ «Укрпошта», організатори прагнуть привернути увагу широкого кола громадськості, владних органів та підприємницького середовища до найбільш соціально незахищених категорій дітей – вихованців закладів для дітей-сиріт та тих, що позбавлені батьківського піклування, щоб діти в цих закладах мали змогу читати сучасні українські видання, споживати актуальну й цікаву для них інформацію, розфарбовувати розмальовки, розв’язувати логічні задачі та вивчати багато нового й цікавого.

З цією метою ПАТ «Укрпошта» випустило спеціальний каталог з переліком газет і журналів дитячої та молодіжної тематики, а також переліком дитячих закладів, на адреси яких пропонується оформити передплату цих видань.
У перебігу акції, кожен її учасник матиме змогу на свій розсуд передплатити одне и кілька вітчизняних видань з Каталогу для будь-якого закладу на всій території України.

Для участі в акції Вам необхідно:

– завітати до найближчого відділення Укрпошти;
– ознайомитися із Каталогом;
– обрати із Каталогу будь-які дитячі видання та соціальний дитячий заклад, на адресу якого бажаєте здійснити передплату;
– заповнити бланк передплати та сплатити вартість послуги.

Або:

– ознайомитися із каталогом на сайті ПАТ «Укрпошта» (ukrposhta.ua) у розділі «Передплатити» – «Для передплатників»;
– обрати будь-які дитячі видання із Каталогу та дитячий заклад, на адресу якого бажаєте оформити передплату;
– здійснити оформлення передплати онлайн, скориставшись сервісом «Онлайн передплата».

«Не залишайтеся осторонь проблем дітей-сиріт та тих, що позбавлені батьківського піклування, адже їм набагато складніше жити в суспільстві, почуватися повноцінними його членами, на відміну від дітей, що мають родини. Передплачені Вами газета чи журнал для цих діток – реальна допомога, що забезпечить їм можливість пізнавати світ з друкованими виданнями». – закликають у ПАТ «Укрпошта».

 

Новини по темі

Back to top button