Кам'янець-Подільський

Афіша мистецьких подій: серпень 2018 року

Кам'янець-ПодільськийЩо, де та коли можна відвідати у Кам’янці-Подільському в серпні 2018 року? «7 днів» пропонує добірку мистецьких подій, які відбудуться у місті над Смотричем.

Упродовж місяця в Галереї мистецт Кам’янець-Подільского державного історичного музею-заповідника (К-ПДІМЗ) діятиме виставка «Історія унікального експонату», яка у серпні презенує люльку 1648 року. Вхід плаьний: 25 грн. для дорослих та 15 грн. для дітей. Окрім зазначеної виставки до уваги відвідувачів – ще 12 залів Галереї мистецтв.

3 серпня заплановане відкриття благодійної виставки-продажу «Життя наших дітей» у Виставковій залі К-ПДІМЗ, що на Соборній, 29а.

5 серпня о 13:30 відбудеться концерт органної музики та презентація органу ХІХ ст. у Кафедральному костелі св. апостолів Петра і Павла. Вхід вільний.

Вам у пригоді може стати офіційна група проекту «30 хвилин з органною музикою» у Facebook: facebook.com/groups/30minutesorganmusic/permalink/296083910938697. Слідкуйте тут за анонсами нових концертів.

8 серпня о 14:00 відбудеться відкриття колективної виставки керівників гуртків образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Кам’янець-Подільського районного Будинку школяра «Мальовниче розмаїття Кам’янеччини», що пройде у Виставковій залі. Вхід вільний.

12 серпня о 13:30 Кафедральний костел св. апостолів Петра і Павла знову запрошує на концерт органної музики та презентацію органу ХІХ ст. Вхід вільний.

24 серпня у Виставковій залі відкриється персональна виставка заслуженого художника України Бориса Негоди. Вхід вільний.

24 серпня у Галереї мистецтв відбудеться презентація виставки екслібрисів Бориса Романова із Сєвєродонецька. Вхід вільний.

24-25 серпня у Старому місті пройде Всеукраїнський фестиваль історичної реконструкції «Остання столиця». На фесті можна буде побачити відтворення історичних подій, які відбувались у Кам’янці-Подільському в 20-х роках ХХ століття. Військова муштра, реконструкція бою, тактичні маневри від реконструкторів з усієї України не залишать вас байдужими. Слідкуйте за подією у Facebook: facebook.com/events/1962092760482354.

Новини по темі

Back to top button