Інциденти

У селах Слобідсько-Кульчиєвецької ОТГ проводять ремонт доріг

Мукша Китайгородська. Ремонт дорігСлобідсько-Кульчиєвецька ОТГ взялася за покращення дорожного покриття у своїх селах. Зокрема, як стало відомо «7 днів», ремонтні роботи відбулись у Мукші Китайгородській та Врублівцях.

На офіційній сторінці ОТГ у Facebook йдеться про те, що ще на початку першого кварталу 2018 року за пропозицією сільського голови Руслана Нестерова в Слобідсько-Кульчієвецькій ОТГ був запланований ремонт вулиць та провулків у Мукші Китайгородській. Мова йде про вулицю Нагірну та провулки Лесі Українки, Т.Г.Шевченка, Польовий, Свято-Троїцький, Майський, Котляревський, Войнова.

Руслан Нестеров особисто відвідав місця проведення ремонтних робіт. Наразі, як зазначають у Слобідсько-Кульчиєвецькій ОТГ, ремонт завершується.

А в селі Врублівці відбулись ремонтні роботи з відновлення несучих конструкцій та покриття мосту. Зокрема, були замінені залізобетонні плити та щебенево-піщане покриття. Окрім того, обіцяють проведення грейдерних робіт щодо вирівнювання дорожнього покриття мосту.

«Ремонтні роботи здійснені за рахунок коштів сільського бюджету», – йдеться у повідомленні Слобідсько-Кульчиєвецької ОТГ.

Врублівці. Ремонт. Міст

Фото з офіційної сторінки Слобідсько-Кульчиєвецької ОТГ у Facebook.

Новини по темі

Back to top button