ІнцидентиКам'янець-Подільський

Буде ще одна вбиральня

Кам'янець-Подільська міська радаНаприкінці минулого тижня відбулось засідання виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради, на якому члени виконкому погодили проекти рішення сесії міськради «Про затвердження міської програми «Харчування дітей на 2019 рік» та «Благоустрій Кам’янця-Подільського на 2019 рік». Про це інформує «7 днів».

Також учасники засідання підтримали будівництво громадської вбиральні в парку Героїв Євромайдану – четвертої такої в місті вбиральні. Попередні, нагадаємо, розмістились біля Центрального ринку, в сквері Гунські криниці та у відпочинковій зоні на мікрорайоні Жовтневому.

Погодилися надати матеріальну допомогу соціально незахищеним верствам населення, розглянули низку питань щодо дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Також на засіданні розглянули проект рішення сесії про затвердження звіту про виконання міського бюджету за дев’ять місяців цього року. Крім цього, члени виконкому затвердили список переможців конкурсу з перевезення пасажирів, який пройшов у місті третього листопада.

Фото wikimapia.org.

Новини по темі

Back to top button