Кам'янець-Подільський

ВІЛ/СНІД. Безпека та небезпека

ВІЛ/СНІД. Заняття (мотиваційний захід)Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми, що відзначається щороку 1 грудня, Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ЦСССДМ) відбувся мотиваційний захід на тему «ВІЛ/СНІД. Безпека та небезпека». Про це передає «7 днів».

Заступником директора, начальником відділу соціальної роботи ЦСССДМ Еліна Ковтун поспілкувалася із читачами центральної міської бібліотеки ім. Костя Солухи з числа студентів Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну.

Молодь отримала інформацію щодо шляхів передачі ВІЛ-інфекції, правил безпечної поведінки, а також дізналась про статистичні показники поширення ВІЛ-інфекції в Україні.

Зазначимо, що сьогодні неможливо ефективно протистояти поширенню хвороби без особистого внеску кожного із нас. А цей особистий внесок полягає в прихильності до здорового способу життя, збереженні вірності своєму партнеру, відмові від вживання наркотиків, толерантності та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.

Фото з архіву К-ПЦМБ ім. Кості Солухи.

Новини по темі

Back to top button