Інциденти

У Нетішині надали грошову допомогу ветеранам війни

Нетішин. Допомога ветеранам.

У Шепетівці, як зазначають в управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради, станом на 1 травня 2019 року проживає 505 ветеранів війни. 115 з них – ветерани Другої світової війни: 6 особи з інвалідністю, 8 – учасників бойових дій, 28 – члени сім’ї загиблих ветеранів війни.

До 5 травня здійснено виплату разової грошової допомоги за рахунок коштів державного бюджету для 505 ветеранів війни на суму 682, 5 тис. грн. Про це йдеться у повідоменні відділу з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

«З міського бюджету виплачено разову грошову допомогу для 6 осіб з інвалідністю внаслідок Другої світової війни, для 8 осіб – учасників бойових дій Другої світової війни та для 2 вдів померлих учасників бойових дій. Загальна сума виплат становить 8 тис. грн.

За кошти міського бюджету (8, 1 тис. грн.) закуплено 27 подарункових продуктових наборів для членів Нетішинської міської організації ветеранів. За поданням міської організації ветеранів підприємцем Олександром Миклушем надана матеріальна допомога в розмірі 200 грн. для 14 членів організації», – повідомляють у відділі з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міськради.

Фото netishynrada.gov.ua.

Новини по темі

Back to top button