Інциденти

У Шепетівці встановили водорозбірну колонку

Водозабірна колонка

Забезпечення водою шепетівчан є одним із основних завдань, які перед собою поставила міська влада. Останніми роками, через аномальні погодні умови, виникла нагальна потреба проведення водопровідної мережі в декілька мікрорайонів міста, зокрема, і до житлового масиву в районі сільгосптехніки.

Цей район буде забезпечено водою в два етапи. Влітку 2018 року провели роботи з будівництва вуличної водопровідної мережі на ділянці по вулиці Максима Залізняка від житлового будинку № 25 до будинку №1.

Наразі розроблена проектно-кошторисна документація на ділянку водогону по провулку Максима Залізняка.

Однак, врахувавши чисельні звернення громадян, які проживають по провулку Максима Залізняка, вулиць Соломії Крушельницької, Механізаторів до керівництва міста, депутатів Шепетівської міської ради щодо нестачі води в питних колодязях, було прийнято рішення про встановлення водорозбірної колонки в даному мікрорайоні.

28 листопада Шепетівським комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства було завершено встановлення водорозбірної колонки по вулиці Максима Залізняка.

Мешканці провулку Максима Залізняка, вулиць Соломії Крушельницької, Механізаторів отримали доступ до чистої питної води до прокладення водогону по провулку Максима Залізняка.

Фото shepetivka-rada.gov.ua.

Новини по темі

Back to top button