ІнцидентиКам'янець-Подільський

Кам’янець готується до Міжнародної туристичної виставки «UITT-2020»

UITT (2020)

Із 25 по 27 березня Кам’янець-Подільський вкотре презентуватиме свій туристичний потенціал усьому світу. В Києві пройде щорічна 26-та Міжнародна виставка «UITT-2020: Україна – подорожі та туризм».

На офіційному сайті міської ради зазначається, що наразі місто готується до участі в цій масштабній події. Адже «UITT» – це місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туроператорів і турагентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа. Цьогоріч запланований приїзд делегацій із 25-ти країн світу.

Відомо, що у складі кам’янецької делегації, яка працюватиме на виставці зі своїм стендом, будуть представники готельного і туристичного бізнесу, екскурсоводи. Концепція презентації ще поки напрацьовується робочою групою. Однак друкована продукція вже розроблена.

Додамо, що співорганізаторами виставки є Кам’янець-Подільська міська рада та історичний музей-заповідник. Вартість участі – 69 тис. грн. З міського бюджету на цю статтю виділено 30 тис. грн.

Новини по темі

Back to top button