ІнцидентиКам'янець-Подільський

Статистика захворюваності та травматизму в Кам’янці-Подільському

Станом на 24 березня у Кам’янець-Подільську міську лікарню госпіталізовано трьох осіб із діагнозом пневмонія. Про це повідомляють на сайті міської ради.

Порівняно з попередньою добою, кількість пацієнтів, котрі проходять лікування, зменшилася. 23 березня було зафіксовано 57 хворих, а 24 березня – 52.

А сьогодні, 27 березня, із пневмоніями госпіталізовано двоє дорослих. Наразі лікування проходять 53 особи.

За даними травмпункту міської лікарні, з 16 по 23 березня в Кам’янці-Подільському зареєстровано 67 осіб, які постраждали внаслідок нещасних випадків невиробничого характеру (за попередній тиждень – 148 осіб), в тому числі 9 дітей (за попередній тиждень – 36).

Проведено 5 попередньо-хірургічних операцій; накладено 9 гіпсів (за попередній тиждень – 22). 5 осіб постраждали внаслідок криміналу (за попередній тиждень – 16). Постраждалі внаслідок ДТП відсутні. Госпіталізовано 1 громадянина. Виробничі травми відсутні.

«Аналізуючи стан невиробничого травматизму за два останні тижні, вважаємо за доцільне повідомити, що карантин у зв’язку з COVID-19 також сприятливо впливає і на рівень невиробничого травматизму – за тиждень карантину зменшення майже вдвічі! Бережіть власне здоров’я та здоров’я своїх рідних!», – зазначив начальник управління з питань НС та ЦЗН міської ради Юрій Крилов.

Фото slovoidilo.ua.

Новини по темі

Back to top button