Кам'янець-Подільський

Хлопця, який побив і обікрав свою бабусю, ув’язнили на вісім років

До поліції із заявою про напад звернувся син потерпілої пенсіонерки, який є батьком нападника.

До восьми років ув’язнення засудили 24-річного чоловіка, який напав на свою бабусю. Сталося це у лютому цього року в селі Адамівка на Віньковеччині. Хлопець сильно побив стареньку, забрав у неї гроші та втік. Про подію розповідають у Секторі комунікації Нацполіції області

«Син 72-річної потерпілої приїхав з Хмельницького до матері, і коли жінка не відчинила ворота, забив на сполох. Таки потрапивши на подвір’я, чоловік побачив, що матір сильно побита лежить у літній кухні», – зазначають правоохоронці.

Тоді син потерпілої зателефонував до поліції, повідомивши про подію. Як з’ясували правоохоронці, пізнього вечора через незачинені двері в літню кухню, де була старенька, проник невідомий. Він сильно побив пенсіонерку і забрав у неї близько 11 тисяч гривень. Потім зник у невідомому напрямку.

Як виявилося, до скоєння злочину був причетний 24-річний онук потерпілої, син заявника. Його розшукали і затримали у Хмельницькому. Частину викрадених коштів у нього вилучили.

Нещодавно Новоушицький районний суд визнав чоловіка винним. За скоєний розбій йому присудили покарання у вигляді 8 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Фото poltava365.com.

Новини по темі

Back to top button