Інциденти

Папієв нарахував 20 мільйонів гривень збитків від закриття мосту в Атаках

Збитки, завдані регіону через закриття мосту на межі Чернівецької та Хмельницької областей, сягають 20 мільйонів гривень. Про це сказав на засіданні колегії Чернівецької обласної державної адміністрації голова ОДА Михайло Папієв, повідомляє прес-служба ОДА.

«Близько 400 вантажних та великогабаритних автомобілів щодоби не заїжджають на територію області через закриття мосту в с. Атаки, неабияких втрат зараз завдано туристичній та рекреаційній галузям, підприємцям, жителям області, передусім, Хотинського району», – підкреслив Михайло Папієв.
Керівник виконавчої влади Буковини запропонував членам колегії обласної державної адміністрації звернутись до керівництва держави з проханням дати оцінку роботі Державного агентства автомобільних доріг України, інформує Молодий буковинець. Він також звернув увагу на необхідність у найближчі дні розпочати ремонтні роботи на автомобільному мосту в с. Звинячин на межі Чернівецької та Тернопільської областей – якщо цього не станеться, перевіркою діяльності Укравтодору і його регіонального представництва займуться правоохоронні органи.

Як повідомив під час засідання колегії облдержадміністрації прокурор Чернівецької області Петро Коваль, до прокуратури уже надійшло звернення від депутатів Чернівецької обласної ради щодо перевірки стану ремонтних робіт на мосту в с. Атаки, і така перевірка уже проводиться.

Новини по темі

Back to top button