ВійнаІнцидентиКам'янець-Подільський

У Кам’янці-Подільському відкрили парк атракціонів

Учора площа Польський ринок наповнилася щирим дитячим сміхом – у Старому місті, серці Кам’янця-Подільського, відкрився парк атракціонів «Місто дитячих мрій».

У новорічно-різдвяному містечку розташувалися яскраві каруселі, намети із солодощами і найголовніший символ Нового року – ялинка. Отже, дітлахів радують: дитяча ланцюгова карусель, картатий потяг, манеж, карусель-Дісней. Є і сімейний атракціон – «Восьминіг». Для любителів гострих відчуттів – «Лавка». І, звісно ж, найпопулярніший атракціон серед масових гулянь – силомір!

– Вдячний організатору локації за атмосферний майданчик розваг для наших дітей. Це той випадок, коли співпраця влади та соціально-відповідального бізнесу дає гарні результати, – наголосив міський голова Михайло Посітко.

Завдяки такому партнерству маленькі кам’янчани, які перебувають на обліку служби у справах дітей, змогли 11 грудня безкоштовно покататися на всіх атракціонах й взяти участь у казковому дійстві з подарунками.

Відкриттям парку атракціонів святкова програма заходів у Кам’янці-Подільському лише розпочинається. Далі на кам’янчан і мандрівників, які завітають до Кам’янця, чекає ще більше подій. Адже древнє місто над Смотричем – це #Місто_що_дихай_Різдвом. Саме під такою назвою проходять різдвяно-новорічні заходи у Кам’янці-Подільському.

Наостанок зазначимо, що парк атракціонів діятиме у Старому місті до 20 січня, завітати до нього можна із 12:00 до 22:00 години. Вартість квитків – від 50 грн.

Новини по темі

Back to top button