Інциденти

Погрожують розправою: Злата Огневич заявила про переслідування

Українська співачка та героїня реаліті-шоу “Холостячка 2” Злата Огневич повідомила на своїй сторінці в Instagram про переслідування. Вона опублікувала страшне відео. На опублікованих кадрах вона показала чоловіка, який погрожував їй.

У ролику видно, як зловмисник під’їхав до машини співачки та почав засипати її погрозами. Чоловік стверджував, що якщо ще раз побачить її в телевізорі, то вб’є. Крім того, подібні слова він озвучив і на адресу батька Злати.

Злата у свою чергу пообіцяла звернутися до поліції. Також вона написала у соцмережі, що цей чоловік переслідує її вже три роки. Вона звернулася з проханням захисту до мера Києва Віталія Кличка, якого також зловмисник згадав у світлі погроз.

” У даній ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже більше 3-х років) переслідує неадекватний чоловік, і ніхто за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом… Я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не відчувають себе в безпеці і наражаються на насильство. Тому що моя ситуація – це також один із видів насильства “, – написала Огневич.

Новини по темі

Back to top button