Інциденти

У Кам’янці-Подільському введено нові автобусні маршрути

14 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради. На розгляд членів комітету було винесено двадцять дев’ять питань. Більшість із них – технічного характеру.

Зокрема на порядок денний було винесено питання про надання матеріальної допомоги, про погашення заборгованості за комунальні платежі. Окрім того, члени виконавчого комітету розглянули питання щодо надання адреси окремим земельним ділянкам та надали дозволи підприємцям на провадження підприємницької діяльності.

Як інформує Кам’янець-Подільська міська рада, також на розгляд були винесені питання щодо автобусних маршрутів з перевезення пасажирів у Кам’янці-Подільському.

Одним із питань розгляду стало затвердження реєстру та розкладу руху на автобусних маршрутах загального користування міста. Мета – створення для населення високоякісних послуг з перевезення пасажирів на маршрутах загального користування, забезпечення сталого функціонування і подальшого розвитку міських пасажирських перевезень, з вивченням попиту у перевезенні пасажирів та проведенням оптимізації мережі автобусних маршрутів загального користування.

Тому, згідно звичного руху відбулися деякі нововведення. Зокрема, продовжено маршрут №1 до м-ну «Підзамче» задля покращення комфортності пасажирів, у зв’язку із незадоволенням громадянами роботою маршруту №8 та ліквідовано маршрут №14 у зв’язку з нерентабельністю.

Окрім цього, з метою впровадження нової мережі автобусних маршрутів загального користування в режимі маршрутного таксі, проведення дослідження пасажиромісткості і необхідної кількості автобусів для надання високоякісних послуг з перевезення пасажирів на маршрутах загального користування м. Кам’янця – Подільського, виконавчий комітет вирішив дозволити комунальному підприємству «Комунтранссервіс» бути автомобільним перевізником на автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі з 26.03.2013. до 26.06.2013 року згідно додатку.

№ з/п

Номер маршруту

Назва маршруту

Кількість автобусів

Пасажиромісткість автобуса

Дозвільний режим руху

1

20 а

 «вул.І.Франка –
вул. Жукова»
10 Понад 22 пасажирів

В режимі маршрутного таксі

2

21 а

«с. Першотравневе –
ВАТ «М’ясокомбінат»

15

Понад 22 пасажирів

В режимі маршрутного таксі

3

22 а

«с. Першотравневе –
Дитяча лікарня»
10 Понад 22 пасажирів

В режимі маршрутного таксі

4

23 а

«Підзамче –
вул.Космонавтів»

15

Понад 22 пасажирів

В режимі маршрутного таксі

Новини по темі

Back to top button