Політика

Олег Жданов назвав свою версію виходу ЗСУ із Сєвєродонецька

Російські війська продовжують свої спроби наступу в районі Сєвєродонецька та Лисичанська, застосовуючи авіацію та ракети. У росіян тепер проблема – як просуватися далі до кордону Луганської області. Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов

За його словами, відхід ЗСУ з Сєвєродонецька стався через те, що там уже нема чого захищати, оскільки військові РФ повністю знищили місто.

Це проблема для росіян, але не проблема для нас. Так, ми вийшли з Сєвєродонецька через те, що там вже нема чого захищати – росіяни знесли це місто з лиця землі. Тому ми зараз захищаємо Лисичанськ. А у росіян тепер проблема – як просуватися далі до кордону Луганської області ”, – зазначив експерт.

Водночас у Лисичанську зараз непросто складається ситуація, але загрози для Слов’янська, Дружківки та Краматорська немає.

Так , дійсно, в Лисичанську ситуація непроста. Але Слов’янськ, Дружківка, Краматорськ тут ні до чого. По-перше, це інший напрямок. По-друге, у російської армії там немає успіхів. Скільки вони намагаються відійти від Ізюма, і так і не можуть цього зробити ”, – запевнив Жданов.

Новини по темі

Back to top button