Кам'янець-Подільський

Учні отруїлись невідомою речовиною

Учні отруїлись невідомою речовиною

Сьогодні, 28 січня, учні Летичівської загальноосвітньої школи №1 отруїлись невідомою речовиною. 

Як інформують в ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, о 12:44 на пункт зв’язку 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт. Летичів надійшло повідомлення про те, що до лікувальних закладів почали надходити учні 6-11 класів ЗОШ №1 смт. Летичів з симптомами отруєння (кашель, блювота).

До місця події прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Летичівського району, які виявили в туалеті на 3 поверсі навчального закладу поліетиленовий пакет з невідомою речовиною кремового кольору. Невідкладно було організовано евакуацію дітей зі школи.

На місці події працювала хіміко-радіологічна лабораторія аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, фахівці якої здійснювали роботи щодо ідентифікації невідомої речовини.

Станом на 17:00 госпіталізовано 20 дітей. Ті діти, що знаходилися в реанімаційному відділенні райлікарні, реанімобілями доставлені до Хмельницької обласної дитячої лікарні.

 Відбулася засідання комісії з питань ТЕБ та НС Летичівської райдержадміністрації, на якій розглянуті питання щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Ситуація перебуває на постійному контролі Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Новини по темі

Back to top button