Кам'янець-Подільський

Кам’янчан зачарував жіночий погляд

18 березня у міському Будинку культури свої фотосвітлини представили одразу п’ять авторів – дунаєвчанка Валентина Войткова та кам’янчанки Ольга Комарова, Христина Руссу, Дарина Романишина й Галина Комарніцька.

Авторська фотовиставка представниць слабкої статі фотоклубу «Погляд» під красномовною назвою «Дівочий погляд» представила широкому загалу неординарне жіноче бачення світу навколо нас. І, як зазначили самі дівчата під час час своїх виступів перед відвідувачами заходу, такими яскравими, щирими та по-своєму романтичними роботами, вони намагалися хоч якось пришвидшити прихід теплої весни до нашого міста.

Автори робіт подякували своїм колегам та друзям за допомогу в проведенні фотовиставки. Не забули вони і про свого «тата» – керівника фотоклубу «Погляд» Юрія Савіна.

Поглянути на дівочий погляд через об’єктив прийшло багато кам’янчан: школярі, студенти, жителі міста та навіть пенсіонери. Приїхали підтримати колег і фотохудожники із Хмельницького та Чорткова.

Також під час відкриття фотовиставки усі присутні переглянути відеофільм Андрія Зайця про роботу Кам’янець-Подільського фотоклубу «Погляд».

Діна КУШНІР, спеціально для «7 днів».

Новини по темі

Back to top button