Спорт

Завершився чемпіонат міста з футзалу

У спортивному залі Кам’янець-Подільського НВК №17 відбувся черговий чемпіонат міста з міні-футболу, в якому взяло участь 10 команд (150 учасників).

Змагання проходили за коловою системою. Як і очікувалось, боротьба за чемпіонство відбувалась між трьома командами. Вболівальники активно підтримували свої команди і ні хвилини не пожалкували про те, що прийшли на ігри. Інтрига у боротьбі за призові місця тривала до останнього туру. Це був справжній футзал. Глядачі побачили у виконанні команд і швидку комбінаційну гру в один дотик, і красиві розіграші стандартних положень, і багато чудових голів, а найголовніше – бажання до перемоги.

У останньому матчі між командами «Октава» та «Товтри» розв’язалась запекла боротьба. Кожна команда докладала максимум зусиль для перемоги, проте доля розпорядилась інакше – переможця у цьому двобої не було. Матч завершився нічиєю з рахунком 6:6.

Отже,  чемпіоном міста у черговий раз стала команда «Фортеця-Університет» (тренер Вадим Стасюк), срібним призером – «Октава» (тренер Михайло Прокопов) та бронзовим призером – «Товтри» (тренер Валентин Дранус).

Сенсація чемпіонату – команда «ДЮСШ-2», яка посіла п’яте місце (тренер Олексій Муляр).

На урочистому закритті чемпіонату міста нагородження призерів та кращих учасників змагань проводили заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Сукач, завідувач відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Степан Павловський, голова міської федерації футболу Борис Чорний, головний суддя змагань Микола Єдинак та головний секретар змагань Олександр Петров.

Призери змагань отримали кубки, медалі та дипломи відповідних ступенів. Організаторами чемпіонату були представлені 3 (три) номінації, володарям яких теж було вручено дипломи та призи. Визначення призерів у цих номінаціях відбувалось шляхом анкетування серед представників та тренерів команд-учасниць.

Отже, найкращим гравцем чемпіонату було визнано Миколу Тарасова («Товтри»), який отримав приз від мера міста Михайла Сімашкевича. Найкращим воротарем став Сергія Чернобая («Фортеця-Університет»), отримавши приз від Михайла Прокопова. А найкращим бомбардиром став Андрій Тимчук («ДЮСШ-2»). За майстерну гру він отримав приз від Романа Булигіна.

Новини по темі

Back to top button