Інциденти

Співом збирали кошти солдатам АТО

Співом збирали кошти солдатам АТО

Ми дійсно стали іншими. І наша хата зовсім не скраю. Щодня і щогодини кожен із нас все активніше долучається до великої справи – підтримки солдатів АТО.

Як повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради, 13 грудня громадська організація «Волонтери Кам’янця-Подільського» зібрала кам’янчан – юних і сивочолих – у коло мистецького проекту «Патріотичне караоке». Особливо старались школярі! Їхні пісні звучали так патріотично і професійно, що всього за дві години зібрали для потреб воїнів близько 5 тисяч гривень.

На фабриці Діда Мороза створювались художні подарунки – привіти воїнам; дитячі руки складали гірками теплі речі, листівки, сувеніри – сюрпризи для тих, хто далеко за відстанню, але зовсім близько теплом сердець.

Учні НВК №16 передали героям власноруч сплетену зимову маскувальну сітку (ще 17 таких сіток передано школярами Кам’янця-Подільського). Ще декілька зимових сіток, над якими зараз працюють діти у наших школах, також невдовзі будуть передані на Схід.

А учні ЗОШ №10 передали волонтерам ГО «Волонтери Кам’янця-Подільського» теплий одяг, засоби особистої гігієни та обереги, які були зібрані під час загальношкільної акції «Зігрій солдата».

Ми – не окраїна, ми – Україна: ми були, ми є і ми будемо, якщо ми – в єдиному пориві!

Новини по темі

Back to top button