Інциденти

4-го квітня в частину України повернеться зима

У вівторок, 4 квітня, по всій Україні очікуються складні погодні умови: у західних та Житомирській областях прогнозується мокрий сніг, що призведе до ожеледиці на дорогах. Спостерігатиметься різкий контраст температур повітря: від -9 градусів морозу в Карпатах вночі до 20 градусів тепла в Криму.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

У західних та Житомирській областях температура вночі опускалася до -6 градусів морозу, а вдень залишалася прохолодною – від 1 до 6 градусів вище нуля. У Карпатах температура вночі впала до -9 градусів, а вдень буде триматися нижче нуля, при температурі від 0 до -5 градусів морозу.

На решті території України істотних опадів не очікується, проте вдень у південних та більшості центральних областей прогнозується невеликий дощ. На півдні прогнозується ранковий туман, пізніше вдень локальні грози.

Температура повітря коливатиметься від 10 до 15 градусів вище нуля, найтепліше буде в Криму – 15-20 градусів тепла. Найхолодніше буде у Київській, Черкаській та Одеській областях – від 6 до 11 градусів тепла.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с, в Карпатах і Криму очікуються пориви до 15-20 м/с.

Новини по темі

Back to top button