Спорт

ПСЖ відсторонив Мессі за несанкціоновану поїздку до Саудівської Аравії

Парі Сен-Жермен (ПСЖ) дискваліфікував аргентинського форварда Ліонеля Мессі на два тижні за несанкціоновану поїздку до Саудівської Аравії, повідомляє RMC Sport. Мессі, який нібито поїхав до близькосхідної країни, щоб укласти вигідний контракт на посаду посла з туризму, пропустив заплановане відновлювальне тренування 1 травня, на превеликий подив своїх товаришів по команді та спортивного радника Луїса Кампоса.

Під час дискваліфікації Мессі не братиме участі в тренуваннях, не гратиме в матчах і не отримуватиме зарплату. Президент “ПСЖ” Нассер Аль-Хелаїфі прагне підкреслити нову спортивну політику клубу, яка ставить інтереси команди вище за інтереси будь-якого окремого гравця. Клуб ініціював дисциплінарне провадження, розцінивши дії Мессі як серйозне порушення внутрішніх правил. ПСЖ не буде надавати жодних подальших коментарів з цього приводу.

Тим часом, ПСЖ має зіграти два матчі чемпіонату проти “Труа” (7 травня) та “Аяччо” (13 травня), а потім матчі з “Осер” (21 травня), “Страсбургом” (27 травня) та “Клермоном” (3 червня).

Новини по темі

Back to top button