Технології

Apple признала популярний в українців iPhone застарілим

Компанія Apple додала три гаджети до свого списку вінтажних і застарілих продуктів, включаючи культовий iPhone 5s, повідомляє портал 9to5Mac.

Випущений у 2013 році iPhone 5s тепер офіційно визнаний застарілим. Це позначення означає, що смартфон більше не приймається на ремонт або апаратне обслуговування в офіційних магазинах Apple і авторизованих сервісних центрах. Apple класифікує всі свої пристрої як застарілі через сім років після того, як вони більше не продаються.

Крім того, до списку вінтажних пристроїв тепер входять iPod touch шостого покоління та 21,5-дюймовий iMac (кінець 2015 року) з дисплеєм Retina 4K. Apple вважає пристрої вінтажними через п’ять років після закінчення їхнього офіційного продажу. Вінтажні пристрої все ще можна відремонтувати в авторизованих сервісних центрах Apple, але лише за наявності необхідних деталей.

iPhone 5s, випущений у вересні 2013 року, представив значні інновації, такі як сканер відбитків пальців Touch ID в кнопці “Додому” і перехід на 64-бітну архітектуру процесора з чіпом Apple A7.

Новини по темі:

Back to top button